Stand-up cu Maria și Mincu la Harlequin Mamaia

Maria și Mincu la Harlequin Mamaia
Maria și Mincu la Harlequin Mamaia

Mincu şi Maria – cuplu de actori uniți sub semnul excesului de comedie. Cei doi s-au apucat de stand-up comedy pentru că le plăcea mult prea mult să facă glume, iar la teatru închideau mult prea devreme. Așa că au inventat motivul show-urilor târzii, unde au găsit libertate să provoace râs și veselie după program!

Inspirându-se din situațiile amuzante din viețile proprii, dar și din întâmplările penibile și ciudate “prin care au trecut niște prieteni”, cei doi se completează și oferă un excelent spectacol comic, fiind vizibil avantajați de experiența din teatru și film.

Maria Popovici este printre putinele fete curajoase a stand-up-ului românesc si a demonstrat că publicul de comedie tânjește după glume cu parfum de femeie.

Este câștigătoare a primei ediții a Open Mic Contest organizată de Club 99 din București şi doi ani de rând pe locul III la Stand UP Fest Braşov, un festival consacrat de stand-up comedy, ce a impus pe piaţă mai mulţi artişti precum Raul Gheba, Gabi Gherghe sau Ady Bobo.

Maria a fost prezentă recent la emisiunea iUmor unde a ridicat toţi membrii juriului în picioare cu performanţa sa.

Mincu (Alexandru Minculescu) este macho-ul grupului, acesta dominând scena prin glumele sale ce surprind perfect esența umorului masculin.

Joi, 1 DECEMBRIE, de la ORA 21.00 la Harlequin Mamaia.
Rezervări la 0766 400 181
Biletul: 30 lei

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00.

Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru că evenimentul să se desfășoare în condiții optime.
După ora 20.00 rezervarea expiră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*