Spitalul Penitenciarului Poarta Albă angajează personal medical

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian Boioglu
Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Adrian Boioglu

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 4 posturi vacante în sectorul medical din cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, astfel:
– 1 post medic primar Radiologie –imagistică medicală;
– 1 post medic primar Epidemiologie;
– 1 post medic specialist Psihiatrie;
– 1 post biochimist.
La concurs se pot inscrie medici cu drept de liberă practică şi cu gradul profesional(specialist/primar) corespunzător specialităţii în care este publicat postul.

Înscrierea la concurs se face la sediul Penitenciarului Spital Poarta Albă, str. Coloniilor, loc. Poarta Albă, jud. Constanța, până la data de 31.10.2016, ora 1400.

Condiţiile de participare şi documentele ce trebuie depuse la dosarul de înscriere sunt precizate în anunţul publicat pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (http://www.anp.gov.ro) – secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la reprezentanţii Compartimentului Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, strada Coloniilor, localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa, telefon/fax 0241853708, e-mail sppalba@anp.gov.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*