SPIT Constanța anunță că se percep majorări de întârziere pentru neplata impozitelor și taxelor locale

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

Numărul cetățenilor care au achitat integral impozitele și taxele locale până la 2 aprilie și au beneficiat de bonificație este de 102.647 persoane fizice și 4.373 persoane juridice.

Începând cu prima zi următoare a termenului scadent, pentru persoanele care nu au achitat până la acea dată impozitele și taxele locale, se calculează majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

„Pe această cale, recomandăm cetățenilor să achite în cel mai scurt timp posibil obligațiile fiscale datorate în vederea evitării creșterii majorărilor de întârziere“, recomandă reprezentanții SPIT Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*