Spectacolele cu delfini pot fi vizionate online la sfârșitul acestei săptămâni

Delfinariul din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Spectacolele de la Delfinariul din Constanța pot fi urmărite online la sfârșitul acestei săptămâni.

Astfel, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii îi invită pe cei constănțeni și nu numai să vizioneze show-ul delfinilor, stând acasă. Atât pe data de 21 martie, cât și pe 22 martie, spectacolul de la Delfinariu poate fi urmărit la ora 11 și la ora 15, accesând următorul link  http://www.facebook.com/delfinariuconstanta.

Delfinariul este închis în această perioadă, fiind o măsură luată pentru a se preveni răspândirea coronavirusului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*