Spectacol de colinde, la Casa de Cultură „Ioan N. Roman” din Medgidia

Casa de cultură I.N. Roman din Medgidia. FOTO CTnews.ro

Un spectacol de colinde are loc la sfârșitul acestei săptămâni la Casa de Cultură „Ioan N. Roman” din Medgidia.

“Vă invităm sâmbătă, 16 decembrie 2023, ora 12.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman”, pentru a urmări spectacolul intitulat „Știu românii să colinde”.

Evenimentul va reuni tinere talente locale care vor susține momente de dans, cântec și voie bună încărcate de simbolistica sărbătorilor de iarnă.

Intrarea va fi liberă! – Primăria Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*