Spălătoria „La stadion“ se demolează. Constănțenii plătesc prin primărie aproape 80.000 de lei fără TVA pentru această lucrare

79.000 lei plus TVA costă demolarea spălătoriei ilegale

În dimineața de marți, 31 octombrie s-au demarat lucrările de demolare a controversatei spălătorii auto de pe strada Primăverii, „La stadion“. Primăria Constanța a realizat de abia în primăvara acestui an că era construită fără autorizație deși funcționa încă din 2014.

Spălătoria auto a fost construită în anul 2014, pe o parte din terenul clubului de fotbal FC Farul, pe vremea când acesta era administrat de omul de afaceri Giani Nedelcu. După ce ani de zile a funcționat fără probleme, în primăvara acestui an reprezentanții Primăriei Constanța au constata că spălătoria funcționa fără autorizație de construcție. Drept urmare s-a dispus demolarea clădirii. Numai că cei aflați la conducerea orașului au decis ca demolarea spălătoriei să nu fie pusă în sarcina firmei care a și construito ci în cârca constănțenilor. Mai exact, în urma unei evaluări s-a stabilit că este nevoie de  79.013 lei, fără TVA pentru această lucrare.  De demolare se va ocupa firma Fluid Development SRL, din Constanța. Contractul dintre primărie și SRL a fost publicat pe SEAP.

Lucrările de demolare au început în dimineața de 31 octombrie, spălătoria funcționând fără probleme până în ultima clipă, ultimele mașini fiind spălate chiar în cursul zilei de 30 octombrie.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*