Șpagă refuzată de un polițist constănțean

Bani, lei. FOTO metropolitanul.ro
Mai mulți bani! metropolitanul.ro

Un director al unei firme din Ovidiu este cercetat penal pentru dare de mită după ce a încercat să-și scape un angajat din ancheta polițiștilor.

Șpaga în valoare de 700 lei a fost oferită unui inspector de poliție de la Ovidiu. Pe 28 Aprilie, persoana cercetată i-a dat omului legii 200 lei pentru a-l face scăpat pe un angajat al firmei. Polițistul a făcut denunț penal la Direcția Generală Anticorupție, iar ofițerii de acolo au sesizat Parchetul de pe lângâ Tribunalul Constanța.

Anchetatorii au organizat un flagrant vineri, 29 Aprilie și directorul de departament a fost prins când îi dădea polițistului și restul de 500 lei. Persoana în cauză este cercetată sub control judiciar pentru dare de mită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*