Viață și Sănătate: dr. Sorin Crăciunaș, despre Hernia de Disc Cervical sau “boala statului la calculator”

Dr Craciunas Constantin Sorin. FOTO OCH
Dr Craciunas Constantin Sorin. FOTO OCH

Te doare gâtul pentru că stai prea mult la calculator? Doctorul Sorin Crăciunaș, medic primar Neurochirurgie la Ovidius Clinical Hospital ne vorbește astăzi despre această “boală a statului la calculator” – o afecțiune tot mai prezentă și pe care pacienții o fac acum de la vârste tot mai fragede.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*