Șofer vitezoman depistat de către polițiștii constănțeni în timpul unei acțiuni

Șoferii vitezomani au fost opriți în trafic. FOTO IPJ Constanța

În cursul zilei de 6 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța, au desfășurat o acțiune, pe raza județului Constanța, cu precădere în municipiu, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, care au ca factor principal viteza excesivă.

Polițiștii rutieri au aplicat 235 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 96.250 de lei, fiind reținute 9 permise de conducere, 3 dintre acestea pentru încălcarea limitelor legale de viteză.

Pe parcursul activității, în jurul orei 11.20, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat, care a condus un autoturism, marca Porsche, pe DN 39, pe bulevardul Republicii, din localitatea Eforie Sud, dinspre Constanța către Mangalia, cu o viteză de 145 km/h.

Polițiștii constănțeni îi sfătuiesc pe participanții la trafic:

  • Înainte de a pleca la drum, verificaţi starea autovehiculului, asiguraţi-vă de buna funcţionare a frânei de serviciu, a celei de mână, a instalaţiilor de iluminare-semnalizare! Nu uitaţi triunghiurile reflectorizante şi trusa medicală de prim-ajutor!
  • Discuţiile intense în timpul conducerii autovehiculului, vorbitul la telefonul mobil, vă pot distrage atenţia în momente vitale!
  • Folosirea centurii de siguranţă este obligatorie. Ataşaţi-vă centura de siguranţă înainte de plecarea la drum, vă poate salva viaţa în caz de accident!
  • Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*