Șofer rănit după ce autoutilitara pe care o conducea s-a răsturnat pe DJ 222

Elicopterul SMURD. FOTO ISU Constanța

Un șofer în vârstă de 45 de ani a fost rănit după ce autoutilitara pe care o conducea s-a răsturnat pe DJ 222.

Potrivit IPJ Constanța,  polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ222, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 45 de ani, a condus o autoutilitară, pe DJ222, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției și ar ieșit în afara părții carosabile, unde autoutilitara s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost rănit.

Acesta a fost testat cu aparatul drgarer, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*