Sinucidere în Gara CFR din Murfatlar. Un localnic a fost tăiat de tren

Un bărbat a fost tăiat de tren. FOTO CTnews.ro

Un accident de tren a avut marți după amiază în Gara CFR a orașului Murfatlat. Un bărbat a decedat după ce a fost călcat de un tren.

Accidentul feroviar a fost înregistrat la ora 17.10, atunci când a trecut prin gară trenul Regio Buzău Constanța. Victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost identificată ulterior de către polițiștii de la Transporturi ca fiind un localnic. Deși există indicii că ar fi vorba de o sinucidere, anchetatorii nu au găsit asupra victimei vre-un bilet de adio.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost depus la morgă și urmează a i se efectua necropsia, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*