Șefi noi la posturile de Poliție Mangalia și Neptun

Filtru de poliție. FOTO Adrian Boioglu
Filtru de poliție. FOTO Adrian Boioglu

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au avut loc o serie de concursuri pentru ocuparea unor funcții de conducere vacante.

La data de 7 martie a.c. a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța, fiind declarat admis subcomisar de poliție Gheorghe Stanciu.

La data de 3 martie a.c. a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției municipiului Mangalia, fiind declarat admis comisar-șef de poliție Cristian Popescu.

La data de 27 februarie a.c. a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției stațiunii Neptun, fiind declarat admis comisar-șef de poliție Marin Dincă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*