Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal pentru rectificarea bugetului Spitalului Medgidia

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Medgidiei Valentin Vrabie a convocat consilierii locali în ședință extraordinata pentru a dezbate și a supune la vot trei proiecte importante.

Proiectul ordinii de zi prevede trei proiecte de hotărâre care urmează a fi dezbătute în ședința din 3 septembrie, începând cu ora 17.00 la sediul Consiliului Local.
  1. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Medgidia, pe anul 2019
  2. Proiect de hotărâre nr.20: Aprobarea rectificării bugetului local de venituri șicheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2019
  3. Actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico – economici ai investiției ,,Construire creșă în municipiul Medgidia, județul Constanța”
  4. Nominalizarea unor reprezentanți ai Consiliului local Medgidia în Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Medgidia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*