Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO CTnews.ro

Consilierii locali din Medgidia sunt convocați în ședință extraordinară pentru a supune la vot două poiecte de hotărâri.

Consiliul Local Municipal Medgidia se întrunește în ședință extraordinară în data de 24 iulie, începând cu  ora 17.00. Convocatorul ședinței are doar două proiecte de hotărâri, ambele inițiate de primarul Valentin Vrabie.

  1. Aprobarea rectificarii bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2018;
  2. Completarea inventarului domeniului public al municipiului Medgidia

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*