Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

O ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia va avea loc luni, 11 februarie.

Consilierii locali din Medgidia se reunesc pe data de 11 februarie, într-o ședință extraordinară. Aceasta va avea loc de la ora 17. Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre, legat de aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, previzionat pe anul 2019. Proiectul este inițiat de primarul Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*