Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgdia pe data de 21 ianuarie

Primăria Medgidia

O nouă ședință a Consiliului Local Medgidia este programată pe data de 21 ianuarie, pe ordinea de zi aflându-se șase proiecte de hotărâre.

Consiliul Local Medgidia a fost convocat pe data de 21 ianuarie, de la ora 16.30, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi se află șase proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție “Construire ansamblu de locuințe sociale și modernizare strada Cocorilor în Municipiul Medgidia, județ Constanta” etapa PTH și asigurarea surselor de finanțare.

Proiectul de hotărâre privind realizarea proiectului “Achiziție echipamente IT pentru unitățile de învățământ din municipiul Medgidia, judetul Constanța” și asigurarea surselor de finanțare.

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție “ Amenajare Parc IMUM în Municicipiul Medgidia, județul Constanța” faza PTH.

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr. 8 din municipiul Medgidia, judetul Constanța”- faza PTH.

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr. 3 din municipiul Medgidia, judetul Constanța”- faza PTH.

Proiectul de hotarare privind  actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Valea Dacilor din municipiul Medgidia, judetul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*