Ședință extraordinară a consilierilor locali din Medgidia pentru Apollo Ecoterm

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați în şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia convocata de îndată pentru 30 mai, începând cu ora 17.00.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt două proiecte de hotărâri, ambele inițiate de primarul Valentin Vrabie și ambele legate de SC Apollo Ecoterm SRL.

Proiectele de hotărâri sunt:

  1. Aprobarea conturilor de execuţie a bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pe anul 2017
  2. Aprobarea situaţiilor financiare ale S.C.Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pe anul 2017

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*