Ședință de îndată a Consiliului Local Constanța pe data de 10 decembrie

Consilierii locali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Consilierii locali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

O ședință de îndată a Consiliului Local Municipal Constanța va avea loc pe data de 10 decembrie, de la ora 12. Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre.

Acestea sunt:

Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiectul “Reabilitare Şcoala Gimnazială nr. 16 Marin Ionescu Dobrogianu, cod SMIS 123335”;
iniţiator: primar Decebal Făgădău
Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiectul “SMART CT”, cod SIPOCA 551/cod MySMIS 126409.
iniţiator: primar Decebal Făgădău

Ședința va avea loc în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*