Ședință a Consiliului Local Medgidia pe data de 20 decembrie

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

O ședință ordinară a Consiliului Local Medgidia va avea loc pe data de 20 decembrie de la ora 11.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Stabilirea impozitelor şi taxelor locale, a taxelor speciale, precum si a procedurii privind aprobarea scutirii de la plata a majorarilor de intarziere aferente obligatiilor bugetare de catre persoanele fizice care au calitatea de contribuabili ai bugetului local al municipiului Medgidia, pentru anul 2019 – Initiator: Primar Valentin Vrabie
  2. Revocarea H.C.L nr.19/23.02.2017  – Inițiator: Primar Valentin Vrabie
  3. Încetarea H.C.L. nr.74/26.06.2013  – Inițiator: Primar Valentin Vrabie
  4. Revocarea H.C.L. nr.95/31.10.2018  Inițiator: Primar Valentin Vrabie
  5. Încetarea aplicabilităţii H.C.L. nr.24/31.03.2016   Inițiator Primar Valentin Vrabie
  6. Aprobarea structurii organizatorice, organigramei, statului de funcții și bugetului de venituri și cheltuieli ale Clubului Sportiv “Medgidia” Inițiator: Primar Valentin Vrabie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*