Se oprește apa în orașul Hârșova pentru ca angajații RAJA să înlocuiască un segment dintr-o conductă

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA
Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

În cursul zilei de 22 august, se va opri apa potabilă în localitatea Hârșova, până în dimineața de 23 august.

Pentru înlocuirea unui tronson de 10 metri, din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de la intersecția străzii Traian cu aleea Cimitirului, din orașul Hârșova, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile de la ora 23.00 a datei de 22 august și până la ora 6.00 a zilei de 23 august.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Hârșova.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi utilizatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*