Ești bolnav și vrei să-ți lași mașina în Parcarea supraetajată de la Spitalul Județean Constanța? Primăria Constanța a decis ca toată lumea să plătească la oră!

Parcarea supretajată de la Spitalul Județean Constanța. FOTO Primăria Constanța

Sistemul automat de taxare din parcarea supraetajată situată în zona Spitalului Județean de Urgență Constanța va fi pus în curând în funcțiune, a anunțat oficial primăria Constanța. Informația a fost prezentată, în exclusivitate, de Constanța News, la sfârșitul lunii august.

Parcarea va fi deschisă 24 de ore din 24, iar prima oră de staționare va fi gratuită. Conform regulamentului, accesul în parcare se va realiza prin solicitarea și obținerea tichetului de acces ce va fi validat apoi la ieșire, la cele două automate de plată situate în incinta parcării.

30% din cele 265 de locuri disponibile în parcarea supraetajată vor fi atribuite riveranilor. Aceștia vor putea depune cereri pentru rezervare la biroul parcări din cadrul SC Confort Urban SRL, începând cu data de 18 noiembrie 2019, în baza formularului de rezervare disponibil pe www.conforturban-ct.ro.

„S.C. Confort Urban SRL face apel către toți proprietarii autovehiculelor care sunt staționate de mai mult de 24 de ore în incinta parcării, să elibereze locurile până la data de 15 noiembrie 2019. În caz contrar, mașinile vor fi ridicate, iar proprietarii vor fi sancționați conform legii“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*