Se ieftinește zborul cu avionul între Constanța și Turcia

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Turkish Airlines a anunțat o nouă promoție la zborurile dus-întors din Constanța către Turcia. Noul preț începe de la 99 Euro, cu toate taxele incluse.

Pentru a beneficia de aceste prețuri promoționale trebuie să cumperi biletele între 26 septembrie și 16 octombrie, iar perioada călătoriei trebuie să fie cuprinsă între 16 octombrie 2016 și 31 martie 2017. Biletele trebuie achiziționate cu minim 20 de zile înainte de data plecării.

Un alt amănunt important este acela că tarifele sunt valabile la achiziționarea de pe site-ul oficial Turksih Airlines. În agenții și birourile de vânzări prețurile variază.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*