Se circulă îngreunat pe strada Adamclisi – RAJA repară o țeavă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe 22 iunie 2017, la rețeaua de alimentare cu apa de pe stradă Adamclisi, din municipiul Constanța, reprezentanții RAJA anunță că se impune restricționarea traficului auto în intervalul orar 9,30-11,30, pe o bandă de circulație, sensul de mers dinspre str. Soveja către Brotăcei, pe o distanță de aproximativ 40 de metri..
Pentru efectuarea reparației, zonă menționată a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțata și Poliția Locală.
Abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductă sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*