Se caută consilieri juridici pentru Primăria Constanța

Primăria Constanța a scos la concurs funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Locală de Evidență Persoane. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de recrutare la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante temporar în cadrul Direcției Administraţie Publică Locală.

Este vorba de doua posturi de  consilier juridic, clasa I, gradul superior, Serviciul Juridic, Direcției Administraţie Publică Locală.

Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specialitatea drept, să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările ulterioare, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 19 iulie, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 23 iulie, ora 14:00.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218 în termen de 8 de zile de la publicării anunţului. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*