Școala (cu adevărat) Altfel. Petrece o zi cu pușcașii marini

Exercițiu militar în Poligonul de la Babadag
Exercițiu militar într-un poligon din Dobrogea

Trageri cu armamentul de infanterie, expoziție de tehnică și armament, precum şi alte surprize, au pregătit, joi, 30 martie, militarii Batalionului 307 Infanterie Marină pentru 150 de elevi din Babadag, care au ales să desfăşoare o zi din programul “Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!” alături de infanteriştii marini.

Activitatea face parte din programul Ministerului Apărării Naţionale „Armata – O şcoală altfel” şi are ca scop susţinerea activităţilor educative cu caracter non-formal organizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*