Scandal pe terenul de sport al Colegiului Național de Arte „Regina Maria“ din Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, în cursul zilei de 31 octombrie, în jurul orei 13.30, a pătruns pe terenul de sport al CNA „Regina Maria“o fostă elevă a colegiului, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

Se pare că dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Fosta elevă a căzut la pământ, prezentând o rană la cap, având nevoie de îngrijiri medicale şi a fost apelat serviciul de urgenţe. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a acordat primul ajutor şi a transportat persoana la spital.

Conducerea școlii a informat I.S.J. Constanţa şi a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru data de 1 noiembrie, ora 10.00, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare.

„La data de 31 octombrie, ora 13.30, polițiștii constănțeni s.au deplasat la o unitate de învățământ din municipiul Constanța unde reprezentanții instituției respective au precizat faptul că o fosta eleva a liceului ar fi fost transportata la spital cu ambulanta. Polițiștii nu au constatat comiterea niciunei infracțiuni în cazul de față“, a declarat ag. sef adj. Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

UPDATE:

“Conducerea Liceului de Arte “Regina Maria” a pus la dispozitia polițiștilor constconstă imagini de pe camerele de supraveghere ale unității de învățământ în aceasta dimineață. Dupa vizionarea imaginilor a fost identificat un elev al liceului în cauză, care lovește o tânără, de 26 de ani, care se afla în curtea liceului respectiv. Persoana vătămată a fost transportată la spital cu ambambula. Polițiștii constănțeni au început cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, au precizat repereprezenta IPJ Constanța în cursul zilei de  1 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*