Scandal la o terasă din Mamaia: trei persoane la spital în urma unei altercații din cauza gusturilor muzicale

Stațiunea Mamaia, seara. FOTO Claboo Media
Stațiunea Mamaia, seara. FOTO Claboo Media

Trei persoane au ajuns la spital, duminică, în urma unei altercații iscate între clienții unei terase din stațiunea Mamaia și agenți de pază, scandalul pornind din cauza muzicii puse de DJ-ul localului. În urma incidentului, nicio persoană nu a făcut plângere la poliție.

Potrivit IPJ Constanța, duminică după-amiază, în jurul orei 17.00, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, după ce, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane și agenții unei firme de pază.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale”, au precizat reprezentanți ai Poliției Județene Constanța.

Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța pentru îngrijiri medicale.

„Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile”, au mai precizat sursele citate.

Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*