Scandal la o terasă din Mamaia: trei persoane la spital în urma unei altercații din cauza gusturilor muzicale

Trei persoane au ajuns la spital, duminică, în urma unei altercații iscate între clienții unei terase din stațiunea Mamaia și agenți de pază, scandalul pornind din cauza muzicii puse de DJ-ul localului. În urma incidentului, nicio persoană nu a făcut plângere la poliție.

Potrivit IPJ Constanța, duminică după-amiază, în jurul orei 17.00, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, după ce, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane și agenții unei firme de pază.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale”, au precizat reprezentanți ai Poliției Județene Constanța.

Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța pentru îngrijiri medicale.

„Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile”, au mai precizat sursele citate.

Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*