Complexul Muzeal de Științe ale Naturii intră în programul de vară. De la 1 Mai Delfinii au patru spectacole pe zi

Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor
Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor

1 Mai aduce schimbări în programul Dlefinariului, Planetariului, Acvariului și Microrezervației din Constanța.

Astfel, din prima zi de Paște, Acvariul va fi deschis între orele 9.30 și 20.30. Secțiile din cadrul CMSN sunt deschise de luni până duminică între 9 și 19.30.

Delfinii se vor juca în fața spectatorilor la orele 10, 13, 16 și 19. O demonstrație durează 20 minute. Dacă vrei să vezi cum e hrănit leul de mare, îți recomandăm să mergi la Delfinariu la orele 11.30, 14.30 și 18.00. O astfel de sesiune de hrănit durează între 10 și 15 minute.

Planetariul are show-uri la orele 9.30, 11, 12, 14, 15 și 16.30. Între orele 17 și 20 au loc demonstrații interactive. Cine vrea să admire păsările exotice și să vadă animalele din Microrezevație poate să meargă la CMSN între orele 9 și 19.30.

Tarifele pentru luna Mai rămân neschimbate:
Taxă unică: Delfinariu, Microrezervaţie, Păsări exotice, Planetariu):
• tarif întreg 12 lei/persoană ;
• tarif elevi/studenţi 3 lei

Taxă Acvariu:
• tarif întreg 8 lei/persoană ;
• tarif elevi/studenţi 2 lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*