Șapte copii aflați în asistență maternală vor fi botezați de către autoritățile din Cumpăna

La Cumpăna se păstrează tradiția: la zile mari sunt botezati copii abandonaţi de părinţi. FOTO Primaria Cumpăna

Cu prilejul prăznuirii Sfintei Sărbători „Intrarea Domnului în Ierusalim” șapte copii aflaţi în asistenţă maternală, vor primi taina sfântului botez în Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din comuna Cumpăna.

Evenimentul va fi organizat duminica 1 aprilie 2018 (Duminica Floriilor) ora 12, de catre Consiliul Local şi Primăria comunei Cumpăna reprezentate legal de catre doamna primar ec. Mariana Gâju în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Naşii care le vor veghea drumul în viată sunt oameni cu credinţă, cu dragoste pentru copiii abandonaţi şi lipsiţi de dragostea părinteasă.

Autoritățile locale au făcut deja o tradiție ca înainte de marile sărbători să îi încreștineze pe micuții părăsiți de familii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*