Salvamarii încep pe 1 iunie activitatea pe plajele din Constanța și Mamaia

Salvamar. FOTO Cătălin Schipor

Oficial, de la 1 iunie salvamarii își încep activitatea pe plajele din Constanța și Mamaia. 

Salvatorii au la dispoziție 29 de foișoare și 7 puncte de prim ajutor, pentru ca turiștii și constănțenii să se fie în siguranță atunci când merg la plajă. Salvamarii au în dotare ambarcațiuni rapide și ski-jeturi pentru intervenții urgente.

Este recomandat ca scăldatul în apa mării să se facă doar dacă la foişoarele savamarilor este afişat steagul jumătate galben jumătate roşu.

În cazul în care se ridică steagul galben, atunci înotul este permis doar celor foarte experimentaţi, însă arborarea steagului roşu la foişor  înseamnă înotul strict interzis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*