Sala de sport din Ovidiu este gazda Cupei Ovidiu – ediţia I Concursul zonal de dans sportiv

„Concursul zonal de dans sportiv“- Cupa Ovidiu – ediţia I 

Sute de sportivi din toată țara își dau întâlnire la competiția inițiată și organizată de Primăria Ovidiu în colaborare cu FRDS și un club de dans sportiv din Constanța.. 

Este vorba de „Concursul zonal de dans sportiv“- Cupa Ovidiu – ediţia I  organizat de administrația publică locală în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și Clubul de dans sportiv „Dance World Studio“. Competiția se ține sâmbătă 5 aprilie începând cu ora 9.00 în Sala de Sport a orașului Ovidiu. Aici sunt așteptați aproximativ 400 de sportivi din toată țara, invitați speciali și arbitrii de nivel național și internațional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*