Rezultate spectaculoase ale campaniei “Curățăm Constanța Noastră”. Angajații Polaris au adunat peste 820 tone de deșeuri

Angajații Polaris au curățat și igienizat curțile și împrejurimile unităților de învățământ. FOTO Polaris M Holding

Cea de-a opta ediție a campaniei “Curățăm Constanța Noastră” s-a încheiat, iar  rezultatele înregistrate, și de această dată, sunt notabile.

În cadrul acțiunii, au fost colectate 820 tone de deșeuri și s-au plantat:

  • 682 de arbori
  • 910 arbuști
  • 50 ml gard viu

S-au implicat în campania demarată de Primăria Municipiului Constanța 831 de asociații de proprietari, 54 școli și gradinițe (6 unități de învățământ nu au mai putut participa din cauza condițiilor meteo nefavorabile), peste 250 de sportivi de la 11 cluburi constănțene, dar și zeci de firme private. De asemenea, au participat la curățenia de primăvară și angații Serviciului Public de Impozite și Taxe, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Regiei Autonome de Transport în Comun, ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice și ai Primăriei Municipiului Constanța.

Toți voluntarii au primit echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

În toate cartierele din oraș au avut loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare realizate de companie Polaris M Holding. S-au executat lucrări de: cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au înțeles că doar prin contribuția fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos.

Doar împreună putem face Constanța mai frumoasă! Și, tot împreună, ar trebui să învățăm să respectăm mediul înconjurător, dar și munca celorlalți. Dincolo de scopul practic, campania a urmărit şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*