Restricțiile de trafic rutier de pe bulevardul Mamaia, impuse pentru recondiționarea carosabilului, continuă și săptămâna aceasta

Continuă procesul de recondiționare a carosabilului pe bulevardul Mamaia. FOTO: Primăria Constanța

Bulevardul Mamaia din municipiul Constanța va fi supus în continuare unor restricții de trafic rutier, pe fondul procesului de recondiționare a carosabilului.

Astfel, în zilele de joi, 08 iunie, și vineri, 9 iunie, echipele companiei Confort Urban vor asfalta tronsonul cuprins între strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, pe partea cu Liceul Energetic. Pentru a minimiza disconfortul creat de utilaje și pentru a evita blocajele în trafic pe timpul zilei, lucrările vor avea loc în intervalul orar 21.00 – 06.00, în nopțile de joi și vineri. Circulația autovehiculelor va fi restricționată total în aceste perioade, doar pe sensul de mers dinspre strada Zorelelor spre Pescărie.

Drept urmare, autovehiculele care se îndreaptă dinspre strada Zorelelor către Pescărie vor fi redirecționate pe sensul opus de mers, circulând pe o singură bandă sau efectuând virajul la dreapta pe strada Zorelelor, apoi la stânga pe strada Unirii.

Pe durata zilei, vor fi efectuate lucrări de reabilitare a trotuarelor, care vor include înlocuirea bordurilor, montarea de pavele moderne și construirea de casete pentru spații verzi destinate plantării de arbori în toamnă. De asemenea, scuarul median va fi reconfigurat, urmând să se construiască piste pentru biciclete.

Autoritățile fac un apel către toți locuitorii și șoferii care tranzitează zona respectivă să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*