Restricții de trafic pe strada Ion Rațiu din Constanța pentru lucrări de asfaltare

Atenție, șoferi! Din această noapte încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Ion Rațiu. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța atrage atenția conducătorilor auto că, din această noapte, vor începe lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Ion Rațiu.

Carosabilul aferent tronsonului delimitat de bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân va fi reabilitat prin turnarea unui strat de asfalt de tip MASF cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.

Intervențiile se vor desfășura noaptea pentru a nu îngreuna traficul rutier din timpul zilei astfel încât în perioada 29 iunie-01 iulie circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 19.00 – 07.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanților la trafic li se recomandă să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*