Restricții de trafic în zona peninsulară a Constanței, cu ocazia sărbătorii Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Sărbătoarea Sfinții Apostoli Petru și Paveladuce restricții de trafic în zona Catedralei Arhiepiscopale. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța anunță că marți, 29 iunie, în intervalul orar 07.00 – 13.00, vor fi instituite restricții de circulație în zona peninsulară a orașului, pentru buna desfășurare a evenimentului religios prilejuit de sărbătoarea creștină Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Astfel, restricțiile vor fi instituite pe următoarele artere rutiere:

  • strada Arhiepiscopiei, tronsonul cuprins între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;
  • strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino;
  • strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Cristea Georgescu;
  • strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.

În curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii. Evenimentul religios se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poate asigura respectarea normelor legale în vigoare. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate în mod vizibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*