Restricții de circulație pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu până pe 16 iulie

Restricții de circulație pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu până pe 16 iulie. FOTO: Primăria Constanța

Mai multe restricții de circulație au fost instituite pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, ce vor fi valabile până duminică, 16 iulie, din cauza lucrărilor efectuate la trama stradală. Aceste măsuri au fost implementate pentru a permite desfășurarea în siguranță a lucrărilor și pentru a minimiza disconfortul creat pentru participanții la trafic.

Astfel, în intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Tomis, circulația rutieră se va desfășura pe timpul zilei pe câte o bandă pe fiecare sens de mers. În timpul nopții, se va bloca total câte un sens de mers pentru a permite intervenții neîntrerupte.

De asemenea, și pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din cauza lucrărilor la carosabil, circulația se va desfășura temporar pe câte o singură bandă, pentru a facilita progresul lucrărilor și a asigura siguranța participanților la trafic.

În ceea ce privește transportul în comun, autobuzele liniei N2-43 vor avea un traseu deviat. Pe sensul spre cap de linie Tomis Nord, autobuzele vor urma ruta strada Mircea cel Bătrân – strada Primăverii – strada Soveja – bulevardul Tomis, ajungând în final la cap de linie Tomis Nord. Pe sensul spre Gara CFR, autobuzele vor circula pe ruta bulevardul Tomis – strada Soveja – strada Primăverii – strada Ion Rațiu – bulevardul Tomis.

Autoritățile locale îndeamnă conducătorii auto și pasagerii să respecte în mod riguros regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*