Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari din Constanța sunt convocați de către RADET pentru a ridica facturile lunare

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Începând cu data de joi, 10 ianuarie, până duminică 13 ianuarie 2019, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari sunt invitați la punctele termice stabilite pentru ridicarea facturii fiscale lunare, a proceselor verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii decembrie 2018.

Programul este următorul

  • joi 10 ianuarie 2019 – între orele 16:00 – 20:00
  • vineri 11 ianuarie 2019 – între orele 08:00 – 15:00
  • sambata 12 ianuarie 2019 – între orele 08:00 – 15:00.
  • duminica 13 ianuarie 2019 – între orele 08:00 – 15:00.

Reprezentanţii legali ai asociaţiilor de proprietari au obligaţia să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanta, în zile lucrătoare în intervalul orar 08:00 – 16:30.

Reprezentanții asociațiilor de proprietari pot depune borderourile cuprinzând consumurile de energie termică a beneficiarilor de ajutoare de încălzire și sâmbătă, 12 ianuarie, în intervalul orar 08:00- 16:30 la sediul RADET Constanța din strada Badea Cârțan nr. 14A.

În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către RADET, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate in mod obligatoriu in MWh.

Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinţei aferent lunii decembrie 2018, este luni, 14 ianuarie 2019 ora 16:30.

Pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii decembrie 2018 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate in cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

Administratorii asociaţiilor de proprietari sunt rugați ca în condiţiile în care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferente lunii decembrie 2018, să se adreseze Serviciului Public de Asistență Socială Constanţa situat în str. Unirii nr. 104.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*