Reîncepe circul la Năvodari. În plin sezon estival, Primăria organizează “Zilele orașului” cu maneliști

Zilele orașului Năvodari
Zilele orașului Năvodari

Primăria Năvodari nu vrea deloc să ridice nivelul de cultură al localnicilor. Dacă la Mamaia circul carelor alegorice și dansatoarele din buric au fost înlocuite cu piesele de teatru ale lui Mălăele și Caramitru sau muzica lui Florin Chilian, Năvodariul rămâne cu manelele.

Primăria a anunțat astăzi “vedetele” care vor urca pe scenă la “Zilele Orașului Năvodari”, între 29 și 31 iulie 2016, pe Stadionul Flacăra.

Însuși primarul Florin Chelaru, omul care în campanie promitea Finalizarea Casei de Cultură, ne invită acum să-i vedem pe Nicul Paleru, Minodora sau Vali Vijelie. Din fericire pentru Năvodăreni, pe afiș se regăsesc și nume precum cel al lui Smiley. E nevoie să mai spunem că show-ul are un prezentator pe măsură? Adriana Bahmuțeanu este cea care va întreține atmosfera dintre artiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*