Reîncepe Campania “Zece Oameni de valoare pentru Constanța”

Campania "Oameni de Valoare"
Campania "Oameni de Valoare"

Crezi că și în Constanța sunt oameni de valoare? De acum poți să-i propui în campania organizată de Isis Hospital și Pangeea.

„Zece Oameni de valoare pentru Constanța” este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, Campania se desfăşoară după aceleaşi principii de identificare a valorilor.

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune (începând cu data de 1 octombrie) și de a vota (din 2 ianuarie 2017) oamenii de valoare ai orașului Constanța la oricare din cele 10 domenii de activitate: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Capacitatea de progres a lumii în care trăim depinde de voința fiecăruia dintre noi.

“Tocmai pentru că transparența și corectitudinea se numără printre valorile fundamentale ce stau la baza campaniei, vă reamintim faptul că şi anul acesta puteţi propune oamenii de valoare ai Constanţei doar prin crearea unui cont (necesită introducerea unor date cu caracter personal și alegerea unei parole), urmată de posibilitatea de menţionare a propunerilor, şi ulterior de votare, cu acces direct către panoul cu nominalizările ediției cu numărul 7”, transmit organizatorii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*