Recompense pentru pompierii militari constănţeni

Pompierii constănțeni din cadrul ISU Dobrogea au fost înaintați în grad. FOTO Cătălin Schipor

Pe 29 noiembrie, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României şi împlinrea a 99 ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, pompierii care obţin rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice, recompensaţi cu avansarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, cu prilejul „Zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României”, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, doi ofiţeri, iar prin Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, şapte subofiţeri.

Tot astăzi, trei cadre ale ISU „Dobrogea” au primit plachete onorifice, embleme de merit şi distincţii de serviciu-insigne simbol, pentru profesionalismul dovedit în exercitarea atribuţiilor specifice şi îndeplinirea sarcinilor încredinţate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*