Razie a polițiștilor în Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Lumina și Culmea: au rezultat amenzi în valoare totală de peste 23.000 de lei

Acțiune desfășurată de polițiștii rutieri constănțeni. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și acțiuni speciale au desfășurat, în cursul serii trecute, o acțiune cu efective mărite, pentru creșterea gradului de siguranță, în orașul Ovidiu și localitățile Mihail Kogălniceanu, Lumina și Culmea.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 ianuarie, în intervalul orar 18.00 – 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției orașului Ovidiu și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, cu sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost oprite, pentru control, peste 60 de autovehicule, totodată fiind verificați și opt operatori economici. În urma activităților, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 23.000 de lei, majoritatea pentru depășirea limitei de viteză, dar și șapte pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, trei permise de conducere, dintre care unul pentru depășirea, cu 50 km/h, a limitei de viteză și unul pentru depășirea pe linie continuă. De asemenea, au fost retrase și patru certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*