RAJA oprește miercuri, 09 martie, furnizarea de apă potabilă în mai multe zone din municipiul Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru executarea unor intervenții la nivelul infrastructurii de alimentare cu apă, RAJA SA va întrerupe, începând din seara zilei de miercuri, 09 martie, furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanța.

Astfel, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta magistrală de apă, din incinta Sursei Cișmea 1C din Constanța, se va întrerupe alimentarea cu apă în intervalul 09 martie, ora 22.00 – 10 martie, ora 07.00. Vor fi afectați consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Soveja – bulevardul Tomis;
  • bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universității și bulevardul Tomis, cu străzile adiacente: Diamantului, Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;
  • punctele termice: 45, 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147.

Totodată, RAJA va executa și lucrări de sectorizare a sistemului de alimentare cu apă, prin montarea unor vane de legătură pe conducta magistrală Firul 3 Cișmea, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, de miercuri, 09 martie, ora 22.00, până joi, 10 martie, ora 10.00. Din acest motiv va fi sistată furnizarea alimentării cu apă către consumatorii de pe partea dreaptă a bulevardul Aurel Vlaicu (sensul de mers către bulevardul I.C. Brătianu), situați între bulevardul Tomis și strada Nicolae Filimon, respectiv agenții economici din zona Arabesque, Metro 1, blocurile situate vizavi de Centrul Comercial Vivo și cartierul rezidențial din zona Dedeman-Carrefour. De asemenea, se vor înregistra presiuni scăzute pe strada Ștefăniță Vodă, în zona delimitată de bulevardul Aurel Vlaicu și strada Badea Cârțan.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care se va sista alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*