RAJA oprește joi, 22 aprilie, furnizarea de apă potabilă în localitățile Cumpăna, Comana și Mihai Viteazu

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA va opri joi, 22 aprilie, furnizoarea de apă potabilă în localitățile Cumpăna, Comana și Mihai Viteazu, pentru realizarea unor lucrări de reparație, reabilitare sau întreținere.

Astfel, pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Stației de Pompare din Comana, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în localitate în intervalul orar 09.00 – 13.00. În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Comana.

Tot joi, 22 aprilie, echipe ale RAJA vor executa lucrări de deviere a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă din Cumpăna, motiv pentru care, în intervalul orar 09.00 – 17.00, se va sista furnizarea apei către toți consumatorii din această localitate.

De asemenea, pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului de înmagazinare apă potabilă din localitatea Mihai Viteazu, furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 22 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitate.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din afectași de aceste măsuri, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanţii RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*