RAJA oprește apa pe Aleea Zmeurei pentru remedierea unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii survenite în dimineața de 24 iunie a.c. la conductă de apa de pe aleea Zmeurei, din municipiul Constanța, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apa în intervalul orar 8,00-11,00. Sunt afectați consumatorii de pe aleea Zmeurei, porțiunea cuprinsă între stradă Zmeurei și stradă Ștefăniță Vodă, precum și cei alimentați din Punctul Termic 46.
„Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării de apa“, au precizat reprezentanții Regiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*