RAJA: „Lucrarea programată în cursul nopții de 18 spre 19 mai, finalizată conform graficului”

Lucrarea programată în cursul nopții de 18 spre 19 mai a fost finalizată. FOTO: RAJA SA

RAJA a anunțat joi, 19 mai, că lucrările de remediere a avariei pe conducta magistrală de apă, din incinta Sursei Cișmea 1C din municipiul Constanța, executate în cursul nopții trecute, au fost finalizate.

„Echipele RAJA au lucrat la foc continuu pentru a respecta graficul și termenul de finalizare a intervențiilor”, au transmis reprezentanții societății.

Prin urmare, la ora 05.30 a fost reluată furnizarea apei la parametrii normali în întreaga zonă afectată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*