RAJA întrerupe furnizarea apei reci, în mai multe zone, pentru efectuarea unor lucrări

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductelor de alimentare cu apă potabilă din subsolurile blocurilor situate în diferite zone ale municipiului Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei reci, în perioada 26-28 noiembrie.

Astfel, luni – 26 noiembrie 2018, în intervalul orar 08:00 – 22:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic 117. În acest timp nu vor avea apă rece la robinete consumatorii blocurilor LT1 – LT 4 și L5 A, de pe bulevardul Tomis.

Marți, 27 noiembrie, în intervalul orar 08:00 – 16:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic 76. Vor fi afectați consumatorii blocurilor L115 B, L117, L118, L119, scările A1 – A7, de pe Aleea Daliei.

Miercuri, 28 noiembrie, în intervalul orar 08:00 – 22:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic 115. În acest timp nu vor avea apă rece la robinete consumatorii blocurilor LV4, LV6 și LV7 de pe bulevardul Al. Lăpușneanu.

Apa caldă și căldura nu vor fi afectate de aceste lucrări.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*