RAJA întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe trei străzi din Constanța

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA
Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, pe aleea Cameliei, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 5 iulie, în intervalul orar 09.00 – 11.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe aleile Cameliei, Magnoliei și Iasomiei.

De asemenea, pentru executarea unei lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă din subsolul blocului TS 5, de pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile și sunt afectați consumatorii blocurilor TS2, TS3, TS4 şi TS5.

În Agigea apa va fi furnizată cu presiuni scăzutepână la ora 15.00, în urma executării unor lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, de pe DN 39, între localitățile Eforie Nord și Agigea, RAJA SA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*