RAJA înregistrează o avarie pe str. Ciprian Porumbescu din Constanța!

Apa e oprită
Probleme cu furnizarea apei. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Ciprian Porumbescu, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în cursul zilei de  21 iulie, în intervalul orar 12,00 – 17,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Bd. Mamaia – Soveja – Chiliei – Panait Cerna – Ion Andreescu – Petru Vulcan și cei arondați punctului termic 24 din Constanța.

UPDATE:

În jurul orei 15,00, echipele de intervenție au reușit remedierea avariei și s-a reluat alimentarea cu apa a abonaților afectați. La oră 16,00, la o distanță de aproximativ 6 metri față de prima lucrare, conductă cu diametrul de 100 mm a suferit o nouă avarie.

Inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea situației cu conductă sub presiune, dar din cauza presiunii mari, este necesară întreruperea furnizării de apa pe tronsonul afectat. În această situație, abonații din perimetrul delimitat de străzile Bd. Mamaia-Soveja-Chiliei-Panait Cerna-Ion Andreescu-Petru Vulcan și cei arondați punctului termic 24 din Constanța nu vor avea apa la robinete astăzi, 21 iulie, în intervalul 17,00-20,00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*