RAJA înregistrează o avarie în zona Piața Ovidiu din Constanța!

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

O parte din zona Peninsulară a Constanței a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii înregistrate de RAJA la o conductă de alimentare.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă din zona Piața Ovidiu, cu diametrul de 400 mm, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să înlocuiască o porțiune din această conductă. Prin urmare, consumatorii din Piața Ovidiu și Zona Peninsulară nu au apă potabilă în cursul zilei de 2 septembrie în intervalul orar 17,30-24,00.

UPDATE:

În jurul orei 21,30, în urmă manevrelor de vane pentru reluarea furnizării de apa, echipele de intervenție au constatat că următorul tronson din conductă DN 400 este fisurat. Imediat, s-a sistat din nou furnizarea de apa. În urmă decopertării zonei, s-a constatat că tubul este spart pe o lungime de aproximativ un metru, ceea ce necesită înlocuirea întregului tronson de 4 metri. În această situație, abonații din Piață Ovidiu și cei din zonă Peninsulara nu vor avea apa la robinete până mâine dimineață, 3 septembrie, în jurul orei 07,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*