RAJA înregistrează o avarie în zona Piața Ovidiu din Constanța!

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

O parte din zona Peninsulară a Constanței a rămas fără apă potabilă în urma unei avarii înregistrate de RAJA la o conductă de alimentare.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă din zona Piața Ovidiu, cu diametrul de 400 mm, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să înlocuiască o porțiune din această conductă. Prin urmare, consumatorii din Piața Ovidiu și Zona Peninsulară nu au apă potabilă în cursul zilei de 2 septembrie în intervalul orar 17,30-24,00.

UPDATE:

În jurul orei 21,30, în urmă manevrelor de vane pentru reluarea furnizării de apa, echipele de intervenție au constatat că următorul tronson din conductă DN 400 este fisurat. Imediat, s-a sistat din nou furnizarea de apa. În urmă decopertării zonei, s-a constatat că tubul este spart pe o lungime de aproximativ un metru, ceea ce necesită înlocuirea întregului tronson de 4 metri. În această situație, abonații din Piață Ovidiu și cei din zonă Peninsulara nu vor avea apa la robinete până mâine dimineață, 3 septembrie, în jurul orei 07,00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*