RAJA înregistrează o avarie în Techirghiol pe strada Pescărușilor

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Abonații RAJA care locuiesc in Techirghiol pe strada Pescărușilor sunt afectați de o avarie inrefiînregi la o conductă de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Pescărușului, din orașul Techirghiol, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 25 septembrie, în intervalul orar 14.35 – 19.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Pescărulșului și cei din zona Profi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*